Post by quiticoncycarf on Mar 13, 2022 11:32:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakuro: Number Crossword ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakuro: Number Crossword IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Kakuro: Number Crossword 2022 version ▞▞▞
Qələm işarələrinin avtomatik doldurulması xüsusiyyəti vacibdir, çünki onları tez doldurmaq tapmacanın həllini daha rahat edir, lakin bundan sonra o, əsasən sizin üçün tapmacaların əksəriyyətini həll edir. Avtomatik olaraq sizin üçün çox şey edir.
Balls Breaker HD Grand public ybja
gözəl, lakin bütün tapmacaları həll etdikdən sonra sizdən 5-ci amildən çox baha olan dəstləri almalısınız
Kakuro: Number Crossword પઝલ htj
Əla ağıl məşqləri
Kakuro: Number Crossword Hjernetrim zomt
Beyni işlədən çox xoş əyləncə. Tətbiq yaxşı işlənib və mən onda heç bir nasazlıq aşkar etməmişəm. Təşəkkürlər Concepts Games.
Tam axtardığım şey! Nəhayət, möhtəşəm bir Kakuro oyunu!
Kakuro: Number Crossword Łamigłówki rkxr
Oyunu sevirəm, proqramı sevirəm! Çox sağ ol!!!
Reklam yoxdur. Əla interfeys! ☺️☺️☺️
Əla oyun, məntiqi və yaddaşı yoxlayır.
Bu oyunu sevirəm! Pulsuz tapmacaları bir neçə həftə ərzində həll etdim. Bundan sonra, almaq üçün paketlər və ya yeni pulsuz həftəlik tapmaca var. İnterfeys xoşuma gəlir, çünki uyğun nömrə birləşmələri hədəf nömrəyə cəmləmək üçün hansı nömrələrin lazım olduğunu (və ya qalanını) görməyə kömək etmək üçün asanlıqla göstərilə bilər.
Gözəl ağıl bükücü
İstifadə etdiyim digər proqramlardan daha çətin tapmacalar. Bu mənim üçün yaxşı haldır.
Ümumiyyətlə yaxşı! Hər bir nömrə üçün mümkün həlləri görmək seçimi çox faydalıdır. Kaş ki, yarı sərt kateqoriya olaydı. Ortalar çox asan, çətin isə çox çətindir.
Oyun öyrənmək üçün çox yaxşı proqram.
Zövqlü təcrübə mükəmməl edəcək!
Bu proqram yaxşıdır, lakin funksionallığı yoxdur. Oyun variantları yoxdur. Oyun avtomatik olaraq yeni # giriş ətrafındakı sətir və sütunlardan mümkün nömrələri sildiyi üçün geri funksiyasından istifadə edilməlidir. Əgər # daxil etsəniz, fikrinizi dəyişin, məsələn, sadəcə geri qayıtmalısınız. Geri düyməsi ideyaları sınamağa kömək edir. Oyunun avtomatik olaraq səhvləri göstərməməsini söyləmək üçün heç bir yol olmadığı üçün böyük xal. Çətinlik yalnız təcrübəli həlledicilər üçün çətin səviyyədə yaxşıdır.
Üzümdə reklamları partlatmayan bir tətbiqin olması çox gözəldir. İnterfeys olduqca sadədir, lakin yaxşı işləyir.
Bu, indiyə qədər oynadığım ən çətin kakurodur. Mən çox istərdim ki, bir düyməyə toxunmaqla 1-9 arasında olan bütün rəqəmləri qələmlə çəkə bilim. Bu, çoxlu toxunmağa qənaət edəcək və beləliklə, artıq yaxşı olan istifadəçi interfeysini daha da təkmilləşdirəcək.
Olduqca çətin, amma dəstəkləyəcəyik
Bu proqramı sevirəm. Vaxt öldürmək və beyni aktiv saxlamaq üçün əla yoldur.
Əlavə yoxdur. Sadəcə əlavə tapmaca dəstləri alın. Kaş ki, daha çox bunu etsin.
Sadəcə xoşuma gəlir
çox yaxşı amma tam pulsuz deyil
Mən həmişə bu oyunu sevmişəm və onu burada tapmaq məni çox sevindirdi. Mən bu proqramı sevirəm. İndi mənim yeni sevimlimdir.
Çətinlik səviyyələrini və əlavə problem üçün səhvləri gizlətmək seçimini bəyənirəm.
Yor brsin işğalda saxlayır, ağıllı hərəkət edir
Əla əyləncə, uzun müddət ən yaxşı kakuro
Çox gözəl oyun, düşündürür.
Stabil və istifadəsi asan. Mən bunu sevirəm!
Köhnə klassik sudokunu bükən yaxşı riyaziyyat
Kakuro: Number Crossword ধাঁধা okzs
Bu oyunu sevirəm. Bu, həqiqətən, beyninizi istifadə etməyə məcbur edir. Mən bunu kağız üzərində bəyəndim, telefon proqramında çox daha yaxşıdır.
Yaxşı ağıl oyunu.
Yalnız ikinci asan tapmaca və o artıq deyir ki, xəta var, amma həlli yoxlayanda heç bir səhv yoxdur. Üstəlik ekran blahdır.
Bu oyunu sevirəm. Şadam ki, tapa bildim.
Bu məzmunu daha çox ala bilmək üçün daha çox pul qazanmalıyam.