(Android/iOS) Family Mysteries 3: Criminal Mindset mod mnogo izdržljivosti
Mar 13, 2022 11:17:12 GMT
Post by quiticoncycarf on Mar 13, 2022 11:17:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Family Mysteries 3: Criminal Mindset ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Family Mysteries 3: Criminal Mindset IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Family Mysteries 3: Criminal Mindset 2022 version ▞▞▞
Čvrsta igra
Priča, grafika, kontrole i igra su dobro napravljeni. Ima brzu kartu putovanja i dnevnik zadataka. Duljina je primjerena, kao i bonus poglavlje. Nema problema.
Sviđa mi se priča, ali riječi su male
U redu igra. Priča je stari kliše. Ništa drugačije od starijih igara, bez šarmantnih postavki. Ne mare me za moderne postavke u igrama koje su tako deinstalirane nakon probne verzije
بازی خیلی خوبی اس بابا چیکار کردی سازنده 😍😍😍😍
Volim to. Sada želim saznati zašto su joj roditelji ubijeni.
Sjajno! Najbolji do sada. Bravo AM!!
Sjajna priča, glazba i grafika. Nećete se razočarati. Mnogo mini igara plus bonus igra. Volite igrati sve vaše igre! Ovo je sjajna igra!Ova serija misterija je stvarno dobra i uživam u njima! Grafika, igre i priča su također jako dobri! Hvala!!
A,,,, to,,,,, z,qaly😎😎🤔 👨💻
Igra mi se svidjela, ali ocjenjujem je samo s 3 zvjezdice zbog vrijednosti. Za tu cijenu, stvarno ne dobivate puno igranja. 6,99 dolara ili čak 4,99 dolara bi vam trebali kupiti najmanje 4 sata IMO i ova igra izgleda malo kraća od prosjeka.
Izvrsna igra vrijedna novca
Očekivalo se više za cijenu cijele igre.
Dobra priča. Grafika je dobra može biti malo zbunjujuća kada nemate tragova
Stvarno dobro složen samo na početku voli zagonetke
Stvarno volim ovu igricu!!! Samo nastavite!!!!
Zabava! Ovisnost!
Volim to. Puno zabave!!
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Aventură fir
Fantastično je dok ne platite. Onda je loš kao i onaj prvi s igrama koje ne zahtijevaju mozak, samo stalno petljanje. To nema veze s ostala 2.
Jako dobro dok je trajalo. Nisam htio platiti da nastavim.
Volim to!! Grafika, igranje! Kupio sam! 9-16-20 //1-04-22. Sada igram, obožavam!! Samo stavite završnice na to lol 1-24-22
Impresivno od početka do kraja
Obiteljske misterije 3 kriminalni način razmišljanja je
Volim to
Sjajno
Super
Igra je za sada jako dobra, ali piramida je teška probajte sve kombinacije možete li pomoći molim vas.
Zasada je dobro.
Lijepa igra, ali nema pomoći osim savjeta
Dobra igra
Dao bih 5 s ovim komentarima: Bolje nego ikad. Sjajna priča, grafika, glas i glazba. Jako mi se svidjelo kako su HO zagonetke pridonijele priči, poput (spoiler), traženje čuvara da ga veže svojim lisicama. Također sjajne mini zagonetke i gadgeti. Ali kasnije u igri, ispravne upute na dnu prestale su se pojavljivati, umjesto toga, nastavile su se pojavljivati samo upute koje počinju s "Nazvao sam Johna Bdradforda i njegovu ženu...". Ovo je glavni problem koji umanjuje igru.
Nove niske mb igre banawow
U čemu je problem. Sve igre koje igram ove tvrtke, žele kupiti 4,99$ za igranje sljedećeg koraka. Danas ga preuzimam, igram samo kratko. I sada sam ga izbrisao. Nitko od njih nije slobodan od ove tvrtke.
Dobro, tako da sam dugo ignorirao simboliku i skrivene istine u tvojim igrama (Iluminati, sotonski rituali, vražji/sotonski znakovi, čak i dječje žrtve), ali ovo nekako uzima tortu. MK Ultra...ne trebam ni objašnjavati. Samo želim da znaš da ZNAM. A vi znate da vaše igre stvaraju ovisnost i da ima više uspavanih ovaca nego ljudi koji su budni na svijetu, tako da znate da se možete izvući s ovim stvarima. Zlo! Ali da..najbolje igre ikad, nema poricanja
Tako da mi se igra sviđa, zanimljiva je.
Uživao sam dok nije pisalo da to moram platiti.
Dead In Bermuda Strateške igre mdo
Stvarno pametne zagonetke!! Bilo mi je jako zabavno igrati ovu! Radite više ovako molim!
Zasada je dobro!
Volite ove igre.
Stalno misli da mi se sviđa
Super za sada
Ova igra je sjajna
Ne radiš. Neću gubiti vrijeme tvojim igrama!
Još jedna sjajna igra super I love it broj 1 igra.😍😍🤩🤩
Vrlo dobro
Uživao sam igrajući ovu igru. Jedini problem je bio nedostatak osjetljivosti pri pokušaju podizanja predmeta u HOG dijelovima igre. Potrebno je više dodira za dobivanje predmeta. Preporučio bih ovu igru prijateljima. Također svatko tko uči kako igrati ovaj stil igre. Velika greška kada se Nancy vrati kući pred kraj glavnog dobitka. Upute za mini igre više nisu dostupne. Upute nastavljaju ponavljati da je otac Nancy ubijen, ali je njezina majka zadržana u zarobljeništvu jer je bila trudna.
Family Mysteries 3: Criminal Mindset ایڈونچر lgib
Volim to.
Tako da mi se sviđa